Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Când m-am întors din scurta mea excursie la Paris mi-am promis că următorul oraș pe care-l voi vizita va fi Milano. Și, bineînțeles, mi-am dorit să-l văd cât mai repede, doar că programul nu mi-a permis. Când aveam bani, îmi era imposibil să-mi iau liber de la serviciu iar când acest lucru era posibil, aveam cardul gol. Așa că, cu cât îmi doream mai mult să se sincronizeze timpul cu cardul, nu ieșea nimic. Planul meu parcă se îndepărta tot mai mult de mine. Până am zis STOP.

Când s-a anunțat data de 30 aprilie zi liberă, legată de cea de 1 mai, mi-am spus că acum e momentul să trec la fapte. Așa că, aveam la dispozitie 4 zile doar pentru mine, în care puteam să fac ce vreau eu la Milano. Abia aștept să vizitez acel oraș frumos plin de locuri unice pe care ar fi păcat să nu le văd măcar o dată în viață. Am început să-mi caut bilete ieftine la avion. Surpriză, nu mai erau chiar atât de ieftine. Având în vedere faptul că rezervarea nu am făcut-o cu mult timp înainte, prețurile la bilete nu erau chiar mici. Dar am zis că nu contează, văd eu cum mă descurc. Bani de bilete aveam… dar nu pe toți. Fiind trecut de jumătatea lunii, mai aveam ceva până iau salariul.

Deci, da, mai aveam nevoie de vreo 400 de lei ca să achit biletul avionului + taxele de aeroport. De unde fac rost de 400 de lei rapid?

milanoPai să vedem… Prieteni? Nu cred ca e vreunul care să-mi dea o sumă atât de mare și-n plus, evit să fac împrumuturi bănești de la ei. Părinții? Nici într-un caz. Abia se descurcă ei cu banii. De unde să-mi dea și mie? Am intrat pe google și am început să caut cine ar putea să-mi ofere cât mai repede 400 de lei. Și, am găsit! După o documentare riguroasa m-am oprit la Viva Credit și am ales Creditul Până la Salariu.

Ei mi s-au părut că au cel mai avantajos produs. Recunosc, experiența de 8 ani a companiei pe piața din România a cântărit mult în luarea deciziei mele. Nu au multe condiții. Le îndeplineam pe toate cu succes așa că, am făcut solicitarea de credit rapid. Ce mi se pare foarte bine la ei este faptul că-mi virează banii pe card foarte repede. În 2 ore! Asta mi se pare incredibil. Și, da, să știti că s-au ținut de cuvânt. Am primit banii în cont atât de repede încât am cumpărat și biletele de avion în aceeași zi. Ce mi-a mai plăcut foarte mult la Creditul Până la Salariu? Că este un produs 100% online. Nu trebuie să fac drumuri, să duc acte sau să-mi ridic banii de la nu știu ce ghișeu. Am solicitat acest credit online fiind la birou și până să plec acasă aveam și banii pe card. Deci, niciun drum și cu 400 lei în cont. Nu e minunat? 😊

Când mă întorc din excursie vă povestesc cum a fost!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: