Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Aștepți cu nerăbdare weekend-ul, simți nevoia să dormi mai mult, să-ți bei cafeaua liniștit în pat în fața televizorului, să iei un mic dejun târziu și să te detașezi de tot ce înseamnă muncă, stres, birou.

Dar, cu siguranță, aștepti weekend-ul și pentru a-ți petrece timpul liber într-un mod cât mai frumos. Un restaurant, un concert, o escapadă la mare sau munte, un club, o petrecere. Din păcate, toate aceste distracții costă bani… și nu puțini. Probabil te-ai regăsit de multe ori în situația în care te-ai hotărât să nu faci nimic și să stai în casă, pentru că nu prea aveai bani.

Să știi că ai și posibilități de distracție cu prietenii sau familia, pe bani mai puțini. Si care, cu siguranță, pot fi la fel de interesante și memorabile.

În continuare îți vom prezenta câteva moduri de-a te distra bine, fără să cheltui prea mult.

  1. Picnic în parc

Ia-ți prietenii și petreceți-vă o zi de weekend în natură. Pregătiți fiecare niște gustări cu ce aveti prin frigider, le puneți într-o ladă frigorifică, va luați câte o pătură și vă bucurați împreună de aer proaspăt. Nu uitați apa, vara trebuie să vă hidratați mai mult ca oricând. Puteți lua și o minge de fotbal, cărți de joc sau board games. Atâta timp cât ești în natură, alături de prieteni, e imposibil să nu te distrezi. Și încă ceva, nu uita să iei și un repelent împotriva capușelor. Este sezonul lor și le găsești în locurile cu iarbă înaltă. Stii cum e, paza bună trece primejdia rea.

picnic cu prietenii

2. Grădinăritul în fața blocului.

Ai copii? Minunat! Învață-i să planteze flori. Sădiți-le împreună în fața blocului vostru. Celor mici, cu siguranță, le va plăcea să vadă, după un timp, cum munca lor a înflorit, la propriu.  E o distracție ieftină și-n plus este foarte educativă pentru ei.

3. Vizite la muzeu.
Asta este o activitate nu doar pentru cei care au copii. Și tu, ca adult, poți să mergi la un muzeu unde poți vedea lucruri de care doar ai auzit. Ei bine, acum ai ocazia să le și vezi și să afli mai multe informații. Intrarea la muzeu nu e scumpă și variază între 5-15 lei. Iar copiii și elevii au fie gratuitate, fie o reducere consistentă din prețul afișat.

4. O ieșire la film.
Dar nu la mall, unde prețurile sunt exagerat de mari. Alege un cinematograf de pe boulevard – rulează aceleași filme, doar că biletele sunt mult mai ieftine. Prețurile sunt între 8-20 lei. Așa că, de ce să nu mergi să vezi un film bun pe bani puțini?

5. Ai bicicletă, trotinetă sau role?
Perfect! Urcă pe ele și fugi să faci mișcare. Toate parcurile au alei multe si generoase pe care poți să te desfășori în voie. Ți se face sete? O apă în parc nu costă cât una la restaurant. Vrei ceva dulce? Înghețata îți satisfice această poftă cu usurință. E ieftină și bună.

Această activitate este bună pentru adulți dar și pentru copii.

Deci, ce faci mâine și poimâine? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: