Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Ai primit invitația la nuntă. Care sunt primele tale gânduri după ce o citești? Darul sau cu ce te îmbraci? Să fim serioși, clar ținuta e prioritatea ta cea mai mare. La bărbați, teoretic, lucrurile sunt mult mai simple. Pe ei nu-i preocupă faptul că au mai fost văzuți în acel costum sau cu acea cravată. Dar femeile? Să te ferească sfântul să apari cu aceeași rochie la două nunți. 🙂 Exclus! Ce-or să spună celelalte doamne? 🙂 Și, oricum, poza cu tine îmbrăcată în rochia de la ultima nuntă a apărut deja pe rețelele de socializare. N-ai cum să te îmbraci iar cu ea. O știe toată lumea. 😊

Bun, pe lângă toate aceste întrebări, intervine și problema banilor. Darul + ținuta depășesc cu mult bugetul tău, așa că te gândești de unde ai putea tăia din cheltuieli.

Eh, anume pentru acestă situație, ne-am gândit să-ți propunem niște soluții.

Portrait of a happy beautiful girl wearing dress

Verifică șifonierul până la ultimul detaliu!  “Intră” în șifonierul tău, ăla plin cu haine, și vezi ce mai ai. Cu siguranță vei gasi ceva ce nu ai purtat de mult timp. Sigur poți alege să faci o combinație reușită între o bluză frumoasă și o fustă lungă. Ok, ai găsit fusta dar nu găsești bluza potrivită? Încearcă să dai o fugă prin magazine și să cumperi ceva ce s-ar asorta acelei fuste. Nu te repezi în magazinele scumpe. Cu siguranță vei găsi ceva frumos și în cele din afara centrelor comerciale. Nu trebuie neapărat să fie ceva strălucitor, plin de paiete și strasuri. Cu cât ținuta este mai simplă, cu atât îți dă o notă de feminitate și eleganță aparte. În situația în care ai bluză dar nu ai fustă, lucrurile sunt și mai simple.

Dă o fugă până la croitorie! De ceva vreme se poartă fustele din tull. Materialul nu e scump iar o croitoreasă nu-ți va lua mai mult de 100-150 lei ca să-ți coase una. Dacă o găsești în magazine, sigur o iei mai ieftin de atât.

Împrumută ținuta de la o prietenă! Ai pe cineva care îți poate împrumuta o ținută de nuntă? Asta chiar nu te costă nimic. Treci peste orgoliu și fă un compromis. Cu siguranță, măcar, una dintre prietenele tale are în șifonier o rochie sau o fustă care s-ar potrivi de minune evenimentului la care trebuie să mergi.

Închiriază ținuta! Cu siguranță te va costa muuuuult mai puțin decât o rochie cumpărată dintr-un magazin chic. Pe internet vei găsi diverse centre de închiriere ținute de ocazie. Rochii pe care, de regulă, le găsești în magazine la un preț de peste 1000 lei, la aceste centre le poți închiria pentru 48 de ore cu 150 de lei sau, maximum, 300. Bine, depinde și de centrul de închiriere la care apelezi. Prețurile diferă de la unul la altul.

Reinventează-ți ținuta veche! E o metodă foarte ieftină și la îndemâna oricui. Ai o rochie pe care ai mai îmbrăcat-o și la alte evenimente, nu? E lungă? Perfect! Scurteaz-o! Un scurtat de rochie te costă între 20-35 lei. Accesorizeaz-o cu un brâu și cu niște bijuterii pe care nu le-ai mai purtat de ceva timp. Sigur îi vei da un aer proaspăt și vei trezi invidia multor doamne de la nuntă.

Observi că despre darul de nuntă nu am scris nimic? Ei bine, asta este obligatoriu, nu opțional. 😊 Aici n-avem sfaturi, banul trebuie să-l scoți din buzunar! 😊

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: