Viva Credit Blog

Viva Credit Blog

Familie numeroasă? Probleme în gestionarea cheltuielilor? Nu știi cum să-i mulțumești pe toți membrii familiei? Știu, știu… situația îmi este cunoscută de mai bine de un an! Atunci, mica noastră afacere ”s-a prăbușit”, iar perioada ce a urmat imediat după, n-a fost chiar așa ușor de depășit! Din fericire, am reușit să ne asumăm adevărul despre noua noastră situație financiară, așa că n-am ascuns nici măcar copiilor faptul că nu mai avem destui bani pentru ”a ne face toate poftele”, ca înainte. Îți spun că treaba cu explicatul copiilor, n-a fost tocmai simplă… După multă muncă de lămurire, au înțeles și ei ce înseamnă să fim mai cumpătați! Acum am schimbat tactica: ”Nu mai putem comanda pizza? Nu-i nici o problemă! O facem în casă că-i mai sănătoasă!”, ”O nouă excursie la școală? Mergem la bunici și vă veți distra la fel de mult!”.

Dar, alaltăieri, văd că-mi sună mobilul:

̶   Bună ziua, diriginta lui Ionuț sunt! V-am sunat în legătura cu excursia pe care o vom face peste două săptămâni, așa, ca final de clasa a VIII-a. Din păcate, Ionuț este singurul care nu a confirmat că merge!

businessman with laptop computer working at office

Mi-am dat seama că el nici măcar nu mi-a pomenit de inițiativa clasei lui, doar ca să nu mă supere cerându-mi bani… Normal că n-am putut să rămân indiferentă la situația copilului meu și, pentru că n-am vrut să se simtă ”altfel” decât ceilalți colegi, am zis că trebuie să fac rost de bani, urgent! Am tot apelat la părinți de când avem probleme cu banii, că deh…cu trei copiii, nu-i chiar atât de ușor! Pentru că n-aveam vreme de pierdut, am decis să caut pe internet soluții.  Și așa am ajuns pe pagina celor de la Viva Credit! M-am convins că nimic nu-i întâmplător în viață! Ei mi-au pus la dispoziție un credit rapid, perfect pentru rezolvarea situației noastre! Am cerut un împrumut pe care știam că eram capabilă să-l returnez, adică 400 lei, exact cât îi trebuia lui Ionuț pentru achitarea excursiei, dar și pentru banii de buzunar. Ca să primesc suma necesară, tot ce am făcut a fost să intru pe vivacredit.ro și să completez cererea de împrumut cu datele personale și să trimit o copie de pe buletin pe e-mailul lor. Nu numai că am primit banii în doar 2 ore, dar mi-am dat seama că împrumutul online este practic gratuit! Cu 0% dobândă, returnam la data scadentă exact banii pe care îi împrumutasem.                             Acum, datorită echipei Viva Credit, Ionuț va pleca și el în excursie cu toți colegii lui!   Nu vreți să știți ce fericire se citea pe chipul lui când i-am spus vestea cea bună!

Vezi și tu ce simplu e: https://goo.gl/XdwAIV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: